Respect voor aarde, mens en dier!
Respect voor aarde, mens en dier!
Bij de organisatie van onze reizen blijven we naar manieren zoeken om het milieu zo min mogelijk te belasten. We kopen zo veel mogelijk verse seizoensgroenten van plaatselijke producenten. Afval wordt gescheiden. Er worden biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen gebruikt. Verspilling van water en of voedsel proberen we te voorkomen. Om kosten en bomen te besparen kiezen wij voor een digitale brochure.
Culinaire vegetarische en ecologische maaltijden
Tijdens de vakanties op het landgoed in Zuid-Frankrijk, het Katharenland - bereiden wij vegetarische maaltijden met zoveel mogelijk ecologische ingrediënten. Heb je altijd gedacht dat "vegetarisch" staat voor sober en geitenwollen-sokken? Niets is minder waar. Wij beschouwen koken als een kunst. Dat betekent verrassend lekkere en gezonde 3-gangen maaltijden met verse groenten bereid. Laat je verwennen en laat je verrassen door de culinaire vegetarische kookkunst.